El nostre restaurant ofereix una cuina catalana casolana, renovada i amb productes de mercat. Treballem l'ampli receptari de la nostra comarca de l'Alt Urgell i de més enllà.
La filosofia del restaurant es basa a treballar amb productes de km 0, proximitat, qualitat i cuinats amb passió. La proximitat de l'hort ens facilita productes amb autèntics sabors.
La nostra oferta gastronòmica presenta un ampli ventall d'eleccions des d'un menú diari amb suggeriments, tota classe d'arrossos o bé un menú degustació que, depenent de la temporada, ens trobarem que hi haurà diferents aliments en el nostre menú gastronòmic, dotant-lo d'una diversitat infinita.
També disposem d'una oferta de plats i tapetes per organitzar qualsevol mena d'esdeveniment.
El nostre xef Albert és una persona que té com a principal motivació donar el millor de si mateix, sent la seva millor recompensa la satisfacció dels seus hostes. Fill de la Seu, que ha viscut la cuina des de petit, que va estudiar a l'escola de cuina de Cambrils i que ha treballat al costat de grans xefs, és l'encarregat d'assegurar tota la nostra producció, aperitius, entrants, carns, peixos, plats de tota la vida, creacions modernes, postres casolanes i gelats artesanals.
Obert per dinar de 13h a 15h i per sopar de 20h a 22h.
*Obert tots els dies.
Coneix, a través de la següent galeria d'imatges, tot el que trobaràs al restaurant de l'Hotel Restaurant La Glorieta, a la Seu d'Urgell. Vens a gaudir d'una autèntica experiència gastronòmica?